Ylä-Savon mela

Meloen näet enemmän

Jäseneksi liittyminen 

Seuraan voi liittyä olemalla ensin yhteydessä seuran puheenjohtajaan tai muuhun johtokunnan jäseneen, maksamalla liittymismaksun ja jäsenmaksun kyseiselle vuodelle.

Seuran kaluston käytöllä on kuitenkin rajoituksensa. Turvallisuus syistä uuden jäsenen on suoritettava melonnan alkeiskurssi, tai todistettavasti omata ennestään melontakokemusta ja tuntea perusasiat melonta turvallisuudessa ja kaluston käsittelyssä.

Seura järjestää melontakurssin touko-kesäkuun vaihteessa, jossa käydään melonnan alkeet teoriassa ja käytännössä, sekä opastetaan seuran kaluston käytössä ja seuran toimintatavoissa. Myös muissa seuroissa suoritettu melontakurssi oikeuttaa seuran kaluston omatoimiseen käyttöön, sen jälkeen kun on saanut seuran yhteyshenkilöltä perehdytyksen seuran toimntatatapoihin.

Liittymismaksu                20€ yli 18v.

Varsinainen jäsen            30€/vuosi

Nuorisojäsen (12-18v)    10€/vuosi

Alle 12v perheen mukana  0€ 

Kannatusjäsen maksu harkinnan mukaan

Maksu maksetaan seuran tilille SP Optia FI62 4600 1020 0973 86. Viite kenttään laitetaan jäseneksi liittyjän nimi, jos samalla maksulla maksetaan perheen useampi jäsen, niin kaikkien nimet oltava viestikentässä näkyvissä ja onko jäsenmaksu tai liittymismaksu, nuoriso-/aikuisjäsen, lisäksi osoite ja puhelin numero ja hyvä olisi olla sähköposti, johon voisi laittaa seuratiedotteita.